مراسم بزرگداشت سعدی شیرازی و عطار نیشابوری در دانشگاه بیرجند برگزار شد

انجمن علمی زبان و ادبیات فارسی دانشگاه بیرجند با همکاری گروه زبان و ادبیات فارسی دانشگاه بیرجند و معاونت فرهنگی و اجتماعی، روز چهارشنبه ۶ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ مراسم بزرگداشت سعدی شیرازی و عطار نیشابوری را در سالن فرهنگ برگزار کرد.

در ابتدای مراسم دکتر عباس واعظ زاده مدیر امور اجتماعی دانشگاه بیرجند ضمن عرض خیرمقدم به میهمانان، از انجمن های علمی مختلف و مسئولان دانشگاه به خاطر همکاری در برگزاری مراسم تشکر و قدردانی کردند. در ادامه مراسم، دکتر علی اکبر سام خانیانی، دانشیار زبان و ادبیات فارسی و عضو هیئت علمی دانشگاه بیرجند در مورد استاد سخن، سعدی شیرازی و دکتر کلثوم قربانی جویباری، دانشیار زبان و ادبیات فارسی و عضو هیئت علمی دانشگاه بیرجند در مورد عطار نیشابوری سخنرانی کردند. در این مراسم که با حضور اعضای هیئت علمی دانشگاه، دانشجویان و میهمانانی از کانون هنرمندان بیرجند برگزار شد، تعدادی از شاعران برجسته بیرجند و دانشگاه نیز به شعرخوانی پرداختند.