نشست دبیران کانون ها و انجمن های حوزه اجتماعی با مدیر اجتماعی دانشگاه بیرجند

در آستانه برگزاری جشنواره های حرکت و رویش دانشگاهی، نشست پرسش و پاسخ دبیران کانون ها و انجمن های علمی حوزه اجتماعی با دکتر واعظ زاده، مدیر اجتماعی دانشگاه بیرجند، روز یکشنبه ۱۰ اردیبشهت ماه ۱۴۰۲ در محل اتاق جلسات معاونت فرهنگی و اجتماعی برگزار شد.

دکتر واعظ زاده در ابتدای این نشست صمیمانه، هدف از این نشست را شنیدن دغدغه های دانشجویان و پیگیری خواسته ها و مشکلات آنها برای ارائه برنامه های بهتر مرتبط با این حوزه در دانشگاه عنوان کرد. ارائه برنامه های سالانه توسط دبیران در ابتدای شروع به فعالیت در کانون ها، ارتباط مداوم با اساتید مشاور به منظور دریافت مشاوره برای اجرای برنامه های مناسب، اهمیت همکاری و هم افزایی کانون ها و انجمن های علمی، لزوم ارتباط کانون ها و انجمن های علمی با بخش های مختلف دانشگاه و خارج از دانشگاه و و بهره گیری از قابلیت ها و امکانات آنها، توجه جدی به حوزه پژوهش در حوزه اجتماعی و تلاش برای جذب دانشجویان تحصیلات تکمیلی، از مهمترین خواسته های مدیر اجتماعی دانشگاه از دبیران کانون ها و انجمن های علمی حوزه اجتماعی بود. در ادامه این نشست که با حضور دبیران انجمن های علمی جامعه شناسی، روانشناسی، علوم تربیتی و همچنین کانون های مهارت های زندگی و آسیب های اجتماعی، کارآفرینی، گردشگری، هلال احمر، عفاف و حجاب، محیط زیست، و ورزش و بازی های فاخر برگزار شد، برگزاری کارگاه ها و دوره های مهارت آموزی ویژه فعالان فرهنگی جهت ارتقای کیفی فعالیت های آنها، دعوت از مدرسان و سخنرانان شاخص به منظور جذب و حضور پررنگ تر دانشجویان در برنامه ها، برگزاری مستمر چنین جلساتی برای انتقال دغدغه ها و مشکلات دانشجویان فعال فرهنگی و اجتماعی به مسئولان و... از مهمترین خواسته های دانشجویان بود.