۱۱۶ دانشجوی دختر دانشگاه بیرجند شب یلدا را در جوار مزار شهید حاج قاسم سلیمانی سپری نمودند.

درآستانه سالروز شهادت سردار رشید اسلام، شهید حاج قاسم سلیمانی و یاران باوفایش، به همت کانون حماسه و دفاع مقدس، کانون مهدی یاوران و کانون عفاف و حجاب دانشگاه بیرجند و با حمایت ویژه سپاه انصار الرضا(ع) خراسان جنوبی، تعداد 3 دستگاه اتوبوس از دختران دانشگاه بیرجند، به اردوی زیارتی، سیاحتی کرمان اعزام گردیدند.

دراین اردوی 2 روزه که از تاریخ 30 آذر لغایت 1 دیماه 1402 برگزار گردید، دانشجویان پس از ورود به  کرمان در مراسم پرفیض دعای کمیل در محل بیت الزهرا(س) شهر کرمان شرکت و سپس  شب یلدا را در گلزار شهدا و در جوار مزار شهید حاج قاسم سلیمانی گذراندند.

شرکت در مراسم پرفیض دعای ندبه، بازدید از موزه دفاع مقدس کرمان همراه با روایتگری و بازدید از بازار سنتی کرمان از مهمترین برنامه های این اردو بود.