اولین سمینار استانی علمی _ دانشجویی "افق های نوین در مدیریت ورزشی" توسط انجمن علمی مدیریت ورزشی برگزار شد.

اولین سمینار استانی علمی _ دانشجویی با عنوان "افق های نوین در مدیریت ورزشی" در تاریخ سه‌شنبه 5 دیماه1402، ساعت ۸ الی ۱۴ به همت انجمن علمی دانشجویی مدیریت ورزشی برگزار شد. در این رویداد پس از دریافت مقالات از سطح دانشگاه های استان و ارزیابی بعمل آمده توسط اعضای محترم گروه مدیریت ورزشی دانشگاه بیرجند( دکتر ثقه الاسلامی ، دکتر میرکاظمی، دکتر ناصح و دکتر صاحبکاران) به عنوان داوران این رویداد علمی، تعداد ۹ مقاله به عنوان سخنرانی و ۱۴ مقاله به شکل پوستر پذیرفته و توسط پژوهشگران ارایه گردید. در پایان سمینار از طرف هیات ورزش های دانشگاهی استان به سخنران برتر و پوستر برتر هدایایی تقدیم گردید.

لازم به ذکر است در این رویداد، دکتر مقرنسی مدیر محترم گروه علوم ورزشی و سایر اعضای هیات علمی گروه علوم ورزشی و جمعی از دانشجویان تحصیلات تکمیلی و کارشناسی حضور داشتند. اعضای انجمن علمی دانشجویی  مدیریت ورزشی از حضور گرم و صمیمی همه این بزرگواران کمال تشکر و امتنان را دارند.