برگزاری جلسۀ شورای هماهنگی فعالیت های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه های استان خراسان جنوبی

۱۱ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۲:۴۸ کد : ۲۶۸۸۰ اخبار برگزیده معاونت اطلاعیه های مهم

جلسۀ شورای هماهنگی فعالیت های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه های استان خراسان جنوبی، در روز دوشنبه، مورخ 9 بهمن ماه 1402 ، از ساعت 12:30 در اتاق ویدئو کنفرانس دانشگاه پیام نور، با تلاوت آیاتی از کلام ا... مجید آغاز شد.

در ابتدای جلسه دکتر فرزانه پور، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بیرجند، ضمن تبریک اعیاد ماه مبارک رجب و گرامی داشت پیشاپیش ایام ا... دهۀ فجر، گزارشی از اجلاس معاونان فرهنگی دانشگاه های کشور در بندرعباس ارائه کرد.

در ادامه حجت الاسلام والمسلمین جعفری، مسئول دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها، ضمن تشکر از میزبانی دانشگاه پیام نور، بر لزوم استفادة دانشگاه ها از ظرفیت تشکل های دانشجویی برای اجرای برنامه های انتخاباتی تأکید کرد.

سپس دکتر ایمانی، مسئول بسیج دانشجویی استان به بیان برنامه های پیش روی بسیج دانشجویی، به ویژه در ایام انتخابات پرداخت. نهایتاً دستور کار جلسه، قرائت و پس از بحث و تبادل نظر اعضا، تصمیمات لازم اتخاذ گردید.