بازدید و زیارت دانشجویان اعزامی به اردوی مشهد مقدس از آرامگاه مفسّر بزرگ قرآن کریم، مرحوم طبرسی(ره)؛

مرحوم ابوعلی فضل بن حسن طَبرِسی یا شیخ طبرسی دانشمند و فقیه شیعه ایرانی و نویسنده تفسیر معتبر جامع البیان علاّمه امین‌الاسلام، ابوعلی فضل بن حسن طبرسی از جمله اندیشمندان نادری است که اگرچه در دانش‌های رایج عصر خود خبره بوده، اما منزلت او در تفسیر، تمام ابعاد و جوانب علمی‌اش را تحت‌الشعاع قرار داده و همین امر او را به عنوان مفسری سترگ در دنیای دانش معرفی کرده است.

طبرسی از علمای مشهور شیعه و صاحب تفسیر مجمع البیان و جوامع الجامع است که در سال 468 هجری قمری (یا 469 ق.) متولد شد و پس از حدود 80 سال زندگی با برکت و سراسر خدمت به اسلام و مردم، در 548 قمری در شب عید قربان در شهر سبزوار به دیدار حق شتافت. مقبره شیخ طبرسی در سال 1370 یا 1371 هجری شمسی در جریان طرح توسعه حرم مطهر رضوی به محل کنونی یعنی شمال صحن انقلاب و شرق باغ رضوان یا به عبارتی دیگر در ضلع غربی سردرهای ورودی طبرسی به مجموعه حرم انتقال یافت؛ بدین ترتیب که به دلیل عملیات توسعه خیابان و اجرای طرح عظیم فلکه حضرت، با تزریق بتون به اطراف قبر، مکعبی سیمانی حاوی جسد مطهر آن عالم فرزانه ساخته شد و قبر ایشان، در وسط «باغ رضوان» جای گرفت.

در جریان این بازدید، دانشجویان در نشست تفسیری و تبیینی قرآن کریم که در مجموعه قرآنی دارالتفسیر برگزار شد، شرکت کردند.

حجت الاسلام والمسلمین مهریزیان، ضمن تشریح موارد ارزشمندی از سوره مبارکه الرحمن به عدالت ­محوری خدا و آفرینش پرداخت و نکات ارزشمندی را درباره اصلاح سبک زندگی و زیست بشری با توجه با قرآن و کاربست آن در زندگی و پرهیز از هرگونه ظلم و عدم رعایت حقوق دیگران ارائه کرد.

آخرین ویرایش۱۷ بهمن ۱۴۰۲