با هدف عضوگیری و کنترل فشارخون

میز سلامت توسط کانون هلال‌احمر دانشگاه برگزار شد

۲۸ مهر ۱۳۹۸ | ۱۰:۲۸ کد : ۴۹۳۶ اخبار کانون هلال احمر
کانون هلال‌احمر دانشگاه، با هدف عضوگیری و کنترب فشار خون میز سلامت را در محل پردیس علوم پایه و پردیس کشاورزی و منابع طبیعی برگزار نمود.

میز سلامت کانون هلال‌احمر دانشگاه برگزار شد. به گزارش روابط عمومی، کانون هلال احمر دانشگاه با هدف عضو گیری و توزیع بروشور و کنترل فشار خون، چهارشنبه گذشته میز سلامت را در محل پردیس علوم پایه و دانشکده‌های کشاورزی و منابع طبیعی برگزار نمود. موحدی، کارشناس کانونهای فرهنگی و هنری دانشگاه ضمن بیان این مطلب افزود:  در این فعالیت، از تعدادی از دانشجویان جدیدالورد عضو گیری و خدمات ارایه شد و اعضای کانون هلال‌احمر به معرفی برنامه ها و توزیع بروشور و همچنین کنترل فشار خون پرداختند. قابل ذکر است کانون هلال احمر در نظر دارد طی روز های آتی این برنامه را در تمام‌دانشکده ها اجرا کند.