در نشست تبیین گام دوم انقلاب اسلامی عنوان شد

تاکید بر سبک زندگی اسلامی

نشست تبیین گام دوم انقلاب اسلامی شب گذشته و با سخنرانی نماینده مردم بیرجند در مجلس شورای اسلامی برگزار شد
تاکید بر سبک زندگی اسلامی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، نماینده مردم بیرجند در مجلس شورای اسلامی در نشست تبیین بیانیه گام دوم انقلاب با موضوع سبک زندگی دینی که شب گذشته در محل تالار فرهنگ معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه برگزار شد،در جمع دانشجویان دانشگاه، در سخنانی گفت: وظیفه ما این است که خطرات سبک زندگی غربی را گوشزد کنیم و برکات سبک زندگی اسلامی و دینی را به جامعه جوان و دانشجویان معرفی کنیم. وی در ادامه به ذکر عوامل موثر در سبک زندگی اسلامی و دینی اشاره کرد و افزود: متاسفانه در کشور ما به آموزش و پرورش توجه چندانی نمی‌شود. عبادی در ادامه صحبت‌هایشافزود: اگر بخواهیم سبک زندگی ما دینی و اسلامی باشد بایستی توجه ویژه تری به آموزش و پرورش داشته باشیم و آموزش و پروش‌مان بایدفرهنگ محور باشد و نه علم محور. در ادامه این جلسه سوالات دانشجویان در موضوع سبک زندگی دینی مطرح شد و نماینده مردم بیرجند در مجلس شورای اسلامی به این سوالات پاسخ دادند. شایان ذکر است این جلسه از سلسله جلساتی است که از سوی بسیج دانشجویی و با موضوعیت تبیین بیانیه گام دوم انقلاب، برگزار می‌شود.