به مناسبت روز جهانی معلولین

بازدید از مرکز توانبخشی حضرت علی اکبر(ع) انجام شد

با همکاری کانون جوانان رضوی و کانون حماسه و دفاع مقدس دانشگاه و به مناسبت روز جهانی معلولین، بازدید از مرکز توانبخشی حضرت علی اکبر (ع) برگزار شد.
بازدید از مرکز توانبخشی حضرت علی اکبر(ع) انجام شد

به مناسبت فرارسیدن روز جهانی معلولین و با همکاری کانون جوانان رضوی وکانون حماسه و دفاع مقدس دانشگاه، جمعی از دانشجویان دختر دانشگاه با هدف آشنایی با مسائل و مشکلات مرتبط به معلولین و همچنین برقراری ارتباط و دلجویی صمیمانه با آنها ، عیادت از بیماران و اهدای کمک های دانشجویی، از مرکز توانبخشی حضرت علی اکبر(ع) بازدید کردند. به گزارش معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، در این بازدید که پیش از ظهر امروز سه‌شنبه مورخ 12 آذر ماه برگزار شد، دانشجویان از افراد بی سرپرست و معلول ذهنی، سالمندان ، کودکان ناتوان و همچنین تمامی بخش های توان بخشی که شامل کارگاه های آموزشی(صنایع دستی ،نقاشی،گلیم بافی،بافتنی،...) ، بخش های درمانی ،بخش های نگهداری و خانه امید می باشد، بازدید کردند.
همچنین از طرف دانشجویان کمک های نقدی به مرکز اهدا شد.
شایان ذکر است از سال 1992 میلادی، روز 3 دسامبر به عنوان روز جهانی معلولین از سوی مجمع عمومی سازمان ملل معرفی شده است.