تقدیر وزیر علوم از خدمات مرکز فاوای دانشگاه بیرجند

۰۳ تیر ۱۴۰۲ | ۱۰:۰۳ کد : ۲۴۴۱۴ اخبار
نخستین همایش مدیران فناوری اطلاعات و مراکز آپای دانشگاههای کشور با حضور مهندس محمودرضا تولا، سرپرست مدیریت فناوری اطلاعات دانشگاه بیرجند برگزار شد. در این مراسم وزیر علوم از دانشگاه بیرجند که به پنجره خدمات دانشگاهی متصل شده است، تجلیل کرد.
تقدیر وزیر علوم از خدمات مرکز فاوای دانشگاه بیرجند

به نقل از روابط عمومی وزارت علوم، در بخشی از نخستین همایش مدیران فناوری اطلاعات و مراکز آپای دانشگاههای کشور که روز دوشنبه ۲۹ خرداد ۱۴۰۲ در دانشگاه الزهرا (س) برگزار شد از دانشگاه بیرجند که به پنجره خدمات دانشگاهی متصل شده است با حضور وزیر علوم، معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم تجلیل شد.

ورود به پنجره واحد خدمات هوشمند دانشگاه بیرجند

گفتنی است: در این مراسم از  21 دانشگاه و مؤسسه آموزش عالی که به پنجره خدمات دانشگاهی متصل شده‌اند توسط وزیر علوم تقدیر به‌عمل آمد.
همکاران مدیریت فناوری اطلاعات با تلاش، پیگیری و جدیتی مثال زدنی توانستند در کمترین زمان به پنجره خدمات دانشگاهی متصل شوند.
اسامی دانشگاه‌های تجلیل شده به شرح ذیل است:

1687242665-1687183471-.jpg

آخرین ویرایش۰۳ تیر ۱۴۰۲