برگزاری اولین جلسه شورای سیاست گذاری مرکز مشاوره و توانمندسازی در ابتدای سال تحصیلی ۱۴۰۰

این جلسه در تاریخ ۶ مهر ۱۴۰۰ با حضور ریاست دانشگاه، آقای دکتر احمد خامسان (به عنوان رئیس شورا) و دیگر اعضا، در سامانه وبینار دانشگاه بیرجند برگزار گردید.

موضوع اصلی این جلسه، تصویب سیاست های کلی مرکز مشاوره و توانمندسازی در سال جاری بود.

آقای دکتر موسوی، معاون محترم دانشجویی دانشگاه، ضمن تبریک فرا رسیدن سال تحصیلی جدید، به ضرورت توجه به موضوع سلامت روان دانشجویان پرداختند و خواستار فعالیت بیش از پیش مرکز مشاوره به عنوان واحدی مستقل و رابط بین دانشجو و بخش های مختلف دانشگاهی شدند.

همچنین، آقای دکتر خامسان ریاست محترم دانشگاه، ضمن تایید گفته های معاون دانشجویی به نقش حساس­تر مرکز مشاوره و توانمندسازی در دوره پسا کرونا اشاره کردند. سپس آقای دکتر صمدیه رئیس محترم مرکز مشاوره و دبیر شورا، با ارائه گزارش جامعی از عملکرد مرکز در سال گذشته به طرح پیشنهادات پرداختند. پیشنهادات مطرح شده، در شورا مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و موارد نهایی به تصویب رسید.