عضو هیأت علمی دانشگاه برنده جایزه رویداد استانی جوانی جمعیت

۰۳ تیر ۱۴۰۳ | ۱۳:۲۹ کد : ۲۸۲۱۹ اخبار برگزیده
دکتر الهام یوسفی روبیات، عضو هیأت علمی دانشگاه بیرجند برنده جایزه دومین رویداد استانی جوانی جمعیت استان در بخش نخبگان شد.
عضو هیأت علمی دانشگاه برنده جایزه رویداد استانی جوانی جمعیت

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، دومین رویداد استانی جوانی جمعیت، روز یکشنبه 3 تیر 1403 با حضور استاندار خرسان جنوبی، جمعی از مدیران کل استانی در سالن شهید رجایی استانداری خرسان جنوبی برگزار شد.
دکتر الهام یوسفی روبیات، عضو هیأت علمی دانشگاه جهت فرهنگ سازی و اهمیت نهاد خانواده، در این مراسم با همراه همسر و فرزندان خود جایزه این دوره را از استاندار خراسان جنوبی دریافت کرد.
وی پیش از این عناوینی همچون پژوهشگر برتر سال 1402 و استاد برگزیده سال 1403، استاد نمونه دانشگاه بیرجند در سال ۱۴۰۰، استاد برتر کیفیت بخشی آموزشی سال ۱۴۰۰، بانوی نمونه دستگاه های اجرایی استان در سال ۱۴۰۰، مادر برگزیده کشوری رویداد ملی شکوه مادری در سال ۱۴۰۱، پژوهشگر برتر دانشگاه بیرجند در سال ۱۳۹۹، استاد برتر آموزش الکترونیک دانشگاه بیرجند در سال ۱۳۹۹، مجری طرح برگزیده کشوری ارتباط با صنعت و پژوهشگر برتر دانشگاه بیرجند را کسب کرده است.
در این رویداد از ۱۵ نفر در هفت گروه شامل مدیران، نخبگان، سازمان‌های مردم نهاد، رسانه، فعالان قرآنی، گروه‌های جهادی و خانواده‌ها توسط استاندار خراسان جنوبی تجلیل به عمل آمد.
همچنین در این مراسم با حضور استاندار خراسان جنوبی از تمبر ویژه جوانی جمعیت رونمایی شد.

کلید واژه ها: الهام یوسفی روبیات جوانی جمعیت رویداد استانی یوسفی دانشگاه بیرجند

آخرین ویرایش۰۴ تیر ۱۴۰۳