توسط محققان دانشگاه بیرجند انجام شد؛

سنسور سنجش زاویه (Inclinometer) برای کاربرد در صنعت تایر، داخلی سازی و بومی سازی شد

۰۹ تیر ۱۴۰۳ | ۰۷:۳۳ کد : ۲۸۲۵۲ اخبار برگزیده
سنسور سنجش زاویه (Inclinometer) برای کاربرد در صنعت تایر در دوره فرصت مطالعاتی جامعه و صنعت، توسط دکتر ابوالفضل بیجاری، عضو هیأت علمی دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر، داخلی‌سازی و بومی‌سازی شد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، برنامه عملیاتی بومی سازی و ساخت سنسور سنجش زاویه با هزینه پایین و عملکرد مطلوب، توسط محققان دانشگاه بیرجند انجام شد. دستاورد این فرصت مطالعاتی با عنوان"طراحی و ساخت سنسور زاویه سنج  (Inclinometer) برای کاربرد در صنعت تایر" در شانزدهمین همایش و هفتمین نمایشگاه ملی لاستیک ایران ارائه گردید.
این طرح توسط، احمد عشقی، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی الکترونیک دانشگاه بیرجند، محمد جواد توکلی، دانشجوی دکتری مهندسی الکترونیک دانشگاه بیرجند، دکتر ابوالفضل بیجاری، عضو هیأت علمی دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر و دکتر مجید هادی، فارغ التحصیل دکتری مهندسی مخابرات دانشگاه بیرجند، در شانزدهمین همایش و هفتمین نمایشگاه ملی لاستیک ایران ارائه گردید.
شایان ذکر است؛ مقاله تهیه شده، توسط دکتر مجید هادی در همایش ذکر شده ارایه گردید و موفق شد در بین تمامی مقالات (۱۲۲ مقاله پوستر و ۵۴ مقاله سخنرانی) ارسالی به شانزدهمین همایش و هفتمین نمایشگاه زنجیره ارزش صنایع لاستیک عنوان مقاله برتر را کسب کند.

کلید واژه ها: بیجاری فرصت مطالعاتی کویر تایر