قرارگیری نام سه پژوهشگر دانشگاه بیرجند در لیست پژوهشگران دو درصد برتر دنیا

۰۲ مهر ۱۴۰۳ | ۱۴:۳۲ کد : ۲۸۸۲۵ اخبار برگزیده
لیست پژوهشگران دو درصد برتر دنیا در سال ۲۰۲۴ از دیدگاه پایگاه اطلاعاتی الزویر منتشر شد و براساس اعلام این پایگاه اطلاعاتی نام دکتر محمد مسینائی عضو هیأت علمی گروه مهندسی معدن دانشگاه بیرجند، زنده یاد دکتر علی اله رسانی عضو هیأت علمی گروه شیمی و پویا قمری کارگر، دانشجوی پسا دکتر شیمی به عنوان سه پژوهشگر دانشگاه بیرجند در زمره پژوهشگران دودرصد برتر دنیا در سال ۲۰۲۴ میلادی قرار گرفت.
قرارگیری نام سه پژوهشگر دانشگاه بیرجند در لیست پژوهشگران دو درصد برتر دنیا

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه بیرجند، طبق فهرست داده‌های منتشر شده پایگاه استنادی اسکوپوس با همکاری موسسه الزویر ویرایش 7 منتشر شده در سپتامبر 2024 ، دکتر محمد مسینائی عضو هیأت علمی گروه مهندسی معدن دانشگاه بیرجند، زنده یاد دکتر علی اله رسانی عضو هیأت علمی گروه شیمی و پویا قمری کارگر، دانشجوی پسا دکتر شیمی دانشگاه بیرجند در لیست پژوهشگران دو درصد برتردنیا در سال 2024 از دیدگاه پایگاه اطلاعاتی الزویر قرار گرفتند.
علاقه مندان جهت دریافت اطلاعات کامل پژوهشگران 2% برتر می‌توانند به آدرس زیر مراجعه نمایند.
elsevier.digitalcommonsdata.com/datasets/btchxktzyw/7

کلید واژه ها: پژوهشگر پژوهشگر برتر دنیا