برگزاری کارگاه با عنوان بررسی و نقد کتاب جنگ سرد فرهنگی

۲۲ آبان ۱۴۰۰ | ۱۰:۰۲ کد : ۱۵۴۳۹ اخبار اطلاعیه ها
برگزاری کارگاه با عنوان بررسی و نقد کتاب جنگ سرد فرهنگی

کارگاه با عنوان بررسی و نقد کتاب جنگ سرد فرهنگی از سلسله نشست های ویژه هفته فرهنگ که توسط معاونت فرهنگی و اجتماعی و با همکاری مدیریت برنامه،بودجه و تحول اداری در روز چهارشنبه مورخ 1400/8/19 ساعت 12:00 الی 14:00 به مدت 2 ساعت توسط دکتر علی زنگویی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بیرجند و مدیر علمی کارگاه دکتر مژگان خیرالهی استاد یار گروه صنایع دستی دانشگاه بیرجند برگزار گردید.

در این کارگاه به کتاب جنگ سرد فرهنگی سازمان سیا در عرصه فرهنگ و هنر که در 26 فصل تالیف شده و به مسئله جنگ سرد از سال 1940 تا بعد از جنگ جهانی دوم یعنی سال های  1991 ادامه پیدا می کند اشاره شد و بعد از فروپاشی شوروی به صورت تک بعدی علیه جامعه اسلامی به خصوص ایران شروع میشود.

آقای دکتر زنگویی بحث را با تعریف هنر و فرهنگ و ارتباط این دو آغاز کردند و اینکه تمام مشکلات و عدم پیشرفت یک کشور به نبود فرهنگ در آن جامعه برمی گردد، در صورتی که بعضی از سیستم ها مشکلات یک کشور را ناشی از نبود اقتصاد سالم یا حکومت سیاسی می دانند اما فرهنگ یک اقتصاد و نظام سیاسی خوب را میسازد.

در ادامه خانم دکتر خیرالهی به بررسی دقیق تر فصل های این کتاب پرداختند.

آخرین ویرایش۱۱ دی ۱۴۰۰