برگزاری نشست با عنوان قرآن و نجوم شناسی: فلک و الافلاک

۰۴ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۰۷:۴۴ کد : ۲۳۵۲۵ اخبار اطلاعیه ها

مدیریت برنامه، بودجه و تحول اداری با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، اولین نشست از سلسله نشست های همایش ملی اعجاز قرآن کریم، با عنوان «قرآن و نجوم شناسی: فلک و الافلاک» روز دوشنبه 28 فروردین ماه 1402 در محل دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیرجند با حضور حجة الاسلام سید عیسی مسترحمی عضو هیئت علمی و مدیر گروه علوم و قرآن جامعة المصطفی العالمیه ویژه اعضاء هیئت علمی و کارکنان دانشگاه های استان خراسان جنوبی برگزار نمود.

حجة الاسلام مسترحمی با بیان موضوع نجوم شناسی در قرآن کریم، به بررسی آیاتی مرتبط با نجوم و خلقت جهان پرداخت و اعجاز آیات علمی را با کشفیات جدید دانشمندان تطبیق داد. در ادامه آیات 1 تا 3 سوره مبارکه طارق را به عنوان یکی از نمونه های اعجاز مطرح نمود و افزود مقصود از طارق و ثاقب نوعی از ستاره کوبنده و نفوذکننده ای است که در سال های اخیر توسط دانشمندان علم نجوم کشف شده و تنها با ترجمه صحیح لغات این آیات می توان دریافت خداوند در خطاب به پیغمبر (ص) از ستاره ای خاص سخن می گوید.

در پایان، حضار به بیان سؤالات و شبهات روز پیرامون آیاتی با محتوای علم نجوم پرداخته و پاسخ گرفتند.