برگزاری مجموعه کارگاه هایی با هدف افزایش توان عملیاتی کارشناسان محترم گروه های آموزشی دانشگاه

۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۲:۳۹ کد : ۲۳۸۷۰ اخبار اطلاعیه ها

مدیریت برنامه و بودجه و تحول اداری با همکاری مدیریت محترم امور آموزشی دانشگاه، به مناسبت دهه سرآمدی آموزش، مجموعه کارگاه هایی با هدف افزایش توان عملیاتی کارشناسان محترم گروه های آموزشی دانشگاه، به تفکیک پردیس ها/دانشکده ها در محل حوزه مدیریت آموزشـی دانشگاه در مورخ 16 اردیبهشت تا 20 اردیبهشت ماه 1401  از ساعت 12:30 الی 15 برگزار نمود. در جلسه دوم که در مورخ 17 اردیبهشت ماه سال 1402 برای کارشناسان آموزشی دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی - دانشکده های کشاورزی و منابع طبیعی و محیط زیست برگزار گردید کارشناسان آموزشی به انتقال تجارب سیستم های آموزشی پرداختند و همچنین به بررسی شرایط دانشجویان خاص در مورد وضعیت غیبت  و تغییر وضعیت فارغ التحصیلی دانشجویان و درخصوص ثبت مهمانی و انتقالی در سامانه سجاد و بررسی فرم تسویه حساب به صورت یکجا در سامانه، ثبت نمرات قبولی درس کتابخانه مرکزی ، چگونگی رفع مشکل عدم تسویه حساب دانشجو در پایان دوره تحصیلی، تحویل کارت دانشجویی در مراحل آخر تسویه حساب دانشجو و... نیز پرداخته شد.