کارگاه آموزشی تفسیر قرآن کریم

۰۴ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۰:۵۱ کد : ۲۶۸۱۲ اخبار اطلاعیه ها
بسیج خاتم الانبیاء (ص) کارکنان و مدیریت برنامه، بودجه و تحول اداری دانشگاه بیرجند اولین نشست کارگاه آموزشی تفسیر قرآن کریم را در روز دوشنبه ۲ بهمن ماه ۱۴۰۲ با حضور سرکار خانم طاهره روستا ویژه کارکنان خواهر در سالن ایثار مسجد امام صادق (ع) دانشگاه بیرجند برگزار نمود.

در جلسه اول این کارگاه سرکار خانم روستا در ابتدا ضمن تبریک ولادت امام جواد (ع)، به بیان اهمیت تدبر در قرآن کریم با توجه به حدیث ثقلین اشاره ای داشتند و سپس به تفسیر آیات 22 الی 28 سوره قصص به داستان ملاقات حضرت موسی با دختران حضرت شعیب پرداختند. استاد معارف دانشگاه بیرجند در بخش دیگری به بیانات مقام معظم رهبری به اهمیت نقش زن، کار خانه ، خانواده، کدبانویی، مادری و همسری را تبیین کردند. ادامه داد این نقش زن به این معنی نیست که در جامعه حضور نداشته باشد بلکه حضور یک زن در جامعه باید با رعایت حد و مرزها باشد. شایان ذکر هست در پایان هم با استنباط به این آیات گفتند اگرخواستید به فردی مدیریت بدهید لازمه آن قوی بودن و امین بودن است.