برگزاری نشست کشوری با عنوان آشنایی با ویروس پاپیلومای انسانی(HPV)

۱۴ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۲:۵۸ کد : ۲۷۱۲۸ اخبار اطلاعیه ها
نشست کشوری آشنایی با ویروس پاپیلومای انسانی(HPV) به همت اداره بهداشت و درمان دانشگاه و با همکاری سازمان امور دانشجویان کشور و مدیریت برنامه، بودجه و تحول اداری دانشگاه، با تدریس دکتر سودابه اسحاقی متخصص بیماری های عفونی و دکتر داوود جوانمرد دکترای تخصصی ویروس شناسی و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند (ویژه بانوان) ۹ اسفندماه ۱۴۰۲ در سالن بشارت دانشگاه همزمان به صورت حضوری و برخط برگزار شد.

اداره بهداشت و درمان دانشگاه بیرجند قطب کشوری هپاتیت و پاپیلوما ویروس با همکاری سازمان امور دانشجویان، مرکز تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی بیرجند و مدیریت برنامه، بودجه و تحول اداری دانشگاه نشست کشوری با موضوع «آشنایی با ویروس پاپیلومای انسانی(HPV)» را به صورت حضوری برای خانواده دانشگاه و برخط برای مدیران و کارشناسان مراکز بهداشت و درمان دانشگاه های وزارت عتف، برگزار کرد. در این نشست که با حضور دکتر مرتضی موسوی معاون دانشجویی دانشگاه بیرجند، دکتر سودابه اسحاقی متخصص بیماری های عفونی و دکتر داوود جوانمرد دکترای ویروس شناسی، چهارشنبه 9 اسفند 1402 در سالن بشارت دانشگاه برگزار شد، ابتدا دکتر موسوی ضمن خوشامد گویی و قدردانی از تلاش های کادر اداره بهداشت و درمان دانشگاه به بیان خلاصه ای از عملکرد این اداره در زمینه قطب پرداخت. در ادامه دکتر اسحاقی و دکتر جوانمرد به بیان مباحثی در خصوص ویروس پاپیلومای انسانی از جمله معرفی ویروس، انواع ویروسHPV، راه­ های انتقال، سیر طبیعی عفونت، ایمنی در برابر ویروس و تشخیص بیماری و راه­ های درمانی پرداختند. در پایان نیز به سوالات مطرح شده پاسخ داده شد.