کارگاه آموزشی تفسیر قرآن کریم

۲۲ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۳:۳۷ کد : ۲۷۲۱۰ اخبار اطلاعیه ها
بسیج خاتم الانبیاء (ص) کارکنان و مدیریت برنامه، بودجه و تحول اداری دانشگاه بیرجند دومین جلسه کارگاه آموزشی " تفسیر قرآن کریم" را در روز دوشنبه ۹ بهمن ماه ۱۴۰۲ با حضور سرکار خانم طاهره روستا ویژه کارکنان خواهر در سالن ایثار مسجد امام صادق (ع) دانشگاه بیرجند برگزار نمود.

در این جلسه به تفسیر آیات 29 تا 35 سوره قصص پرداختند و روایات آن را نیز بیان کردند. سرکار خانم روستا گفتند هر کجا که به تحقّق قول خود مطمئن نیستیم، وعده‌ى قطعى ندهیم. «لَعَلِّی آتِیکُمْ‌- لَعَلَّکُمْ تَصْطَلُونَ» (کلمه‌ى «لعل» به معناى شاید است، یعنى شاید خبرى بیاورم یا شاید قطعه آتشى براى گرم شدن بیاورم.) و مرد، مسئول رفع نیازمندى‌هاى همسر وخانواده خود است. «لَعَلَّکُمْ تَصْطَلُونَ». همچنین در ادامه گفتند براى رسیدن به مقامات عالى عرفان، لازم نیست با زن وفرزند متارکه کنیم، بلکه مى‌توان بطور عادّى وطبیعى و ساده زندگى کرد و به بالاترین درجات عرفان نیز رسید.