نشست تفسیر قرآن و احکام ویژه بانوان دانشگاه

۲۲ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۳:۵۳ کد : ۲۷۲۱۲ اخبار اطلاعیه ها
بسیج کارکنان خاتم الانبیا (ص) با همکاری مدیریت برنامه، بودجه و تحول اداری دانشگاه، جلسه دوم نشست تفسیر قرآن و احکام ویژه بانوان دانشگاه، با محوریت تفسیر سوره ملک را در روز یکشنبه ۲۹ بهمن ماه ۱۴۰۲ ساعت ۱۲:۱۵ با حضور استاد طاهره روستا در سالن ایثار مسجد امام جعفر صادق علیه السلام دانشگاه برگزار نمود.

در ابتدا مدرس محترم سرکارخانم روستا به مناسبت نیمه شعبان و گرامیداشت این روز بیان کردند برترین دعا انتظار فرج است و انتظار به معنی دست روی دست گذاشتن نیست بلکه ایجاد فضای مناسب و عمل درست است. وی در ادامه به موضوع انتخابات و حضور در آن تاکید نمودند همچنین به بیان تفسیر آیات ۱۰تا ۱۸ سوره ملک پرداختند و گفتند  که خدا در کنار ارحم الراحمینی، اشدالمعاقبین هم هست. وی بر مطالعه تاریخ نیز تأکید نمودند و افزودند؛ خداوند برای بعضی از انسان‌ها بر اساس عدل خودش رفتار نمی‌کند، بلکه براساس فضل خودش رفتار خواهد کرد. روزی انسان دست خداست پس از این روزی برای رسیدن به فردا خود و آخرت استفاده کنیم. همچنین بیان شد مصالح ساختمان آن دنیا از اعمال این دنیا است و سرگذشت پیشینیان را باید در نظر بگیریم زیرا ممکن است همان‌ها بر سر انسان بیاید.