برگزاری اولین همایش ملی افزودنی‌های خوراک دام و طیور در دانشگاه بیرجند

۱۸ خرداد ۱۴۰۰ | ۱۲:۱۳ کد : ۱۳۲۸۶ اخبار ستادی
اولین همایش ملی افزودنی‌های خوراک دام و طیور خرداد سال جاری در دانشگاه بیرجند برگزار می‌شود.
برگزاری اولین همایش ملی افزودنی‌های خوراک دام و طیور در دانشگاه بیرجند

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، اولین همایش ملی افزودنی‌های خوراک دام و طیور چهارشنبه و پنجشنبه، 19 و 20 خرداد 1400 در دانشگاه بیرجند به‌صورت مجازی برگزار می‌شود.
دکتر سیداحسان غیاثی دبیر همایش ملی افزودنی‌های خوراک دام و طیور با اشاره به  رسالت گروه پژوهشی تنش‌های محیطی در علوم دامی مبنی بر مرجعیت علمی خود در زمینه گردآوری دانش موجود در حوزه وسیع افزودنی‌های خوراک دام و طیور با محوریت کنترل تنش‌های محیطی، سلامت دام و افزایش بهره‌وری تولید سالم و ارگانیک با همکاری دانشگاه‌های فردوسی مشهد، تهران، تربیت مدرس، شهید باهنر کرمان، علوم کشاورزی خوزستان، جیرفت، تربت حیدریه و دانشگاه بن آلمان اقدام به برگزاری اولین همایش ملی افزودنی‌های خوراک دام و طیور در دانشگاه بیرجند کرده است.
دکتر غیاثی با اشاره به دریافت ۱۳۵ مقاله از سراسر کشور گفت: از این تعداد ۱2۰ مقاله پذیرش شده است.
وی ابراز امیدواری کرد با مشارکت حداکثری اساتید، دانشجویان و پژوهشگران سراسر کشور، کشورهای همسایه ایران و اتحادیه اروپا (بن آلمان)، رویدادی منطقه‌ای در راستای شناسایی ظرفیت های صنعت دام و طیور رخ دهد.
آدرس همایش و لینک ثبت نام جهت حضور :  conf.birjand.ac.ir/lfa2021