اولین همایش ملی فلسفه برای کودکان در دانشگاه بیرجند برگزار می‌شود

اولین همایش ملی فلسفه برای کودکان در دانشگاه بیرجند برگزار می‌شود جدید

همایش ملی فلسفه برای کودکان برای نخستین بار در کشور توسط دانشگاه بیرجند با همکاری دانشگاه فرهنگیان و پژوهشگاه پژوهشگاه مطالعات فرهنگی علوم انسانی در ۲۸ آبان ۱۴۰۳ برگزار خواهد شد.

حضور دانشگاه بیرجند در نمایشگاه تخصصی صنعت کشاورزی، دام و طیور

نمایشگاه تخصصی صنعت کشاورزی، دام و طیور در محل نمایشگاه‌ بین‌المللی بیرجند با حضور غرفه زیست بوم نوآوری، فناوری و کارآفرینی دانشگاه بیرجند در محل نمایشگاه‌ بین‌المللی بیرجند از تاریخ ۱۹ الی ۲۲ تیرماه ۱۴۰۳ از سوی شرکت نمایشگاهی بارثاوا ابتکار برگزار گردید.

این پرده؛ مصاحبه با رئیس دانشکده ادبیات وعلوم انسانی
پرده پشت صحنه

این پرده؛ مصاحبه با رئیس دانشکده ادبیات وعلوم انسانی

دکترحسن امامی، رئیس دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه بیرجند است. او مقاطع لیسانس و فوق لیسانس را در دانشگاه شیراز گذراند و مدرک دکترای خود را از دانشگاه بیرمنگام انگلستان در رشته زبان و ادبیات انگلیسی دریافت نمود. وی حدود پنج سال است که به عنوان رئیس دانشکده ادبیات دانشگاه بیرجند مشغول خدمت می باشد.

فضاسازی و اقدامات ویژه دانشگاه بیرجند در روزهای برگزاری کنکور سراسری

روابط عمومی دانشگاه با همکاری حوزه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی، به منظور ایجاد حال و هوای ویژه کنکور و آشنایی داوطلبان با امکانات و جاذبه‌های تحصیل در دانشگاه بیرجند، اقدام به طراحی و نصب بیش از ۴۰ بنر اطلاع‌رسانی ویژه برگزاری کنکور سراسری در فضای پردیس شوکت‌آباد نمود.

ادامه مطلب

شورای گسترش آموزش عالی موافقت قطعی خود را با پذیرش دانشجو مقطع دکتری تخصصی علوم و مهندسی باغبانی گرایش فیزیولوژی تولید و پس از برداشت گیاهان باغبانی در دانشگاه بیرجند اعلام کرد.

ششمین نشست مجمع عمومی شوراهای صنفی دانشگاه‌های سراسر کشور
با حضور نمایندگان شورای صنفی کارمندان دانشگاه بیرجند انجام شد؛

ششمین نشست مجمع عمومی شوراهای صنفی دانشگاه‌های سراسر کشور

ششمین مجمع عمومی شوراهای صنفی کارمندان دانشگاه‌های دولتی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، روز چهارشنبه ۲۰ تیر ۱۴۰۳ به میزبانی دانشگاه خوارزمی تهران و با حضور نمایندگان شورای صنفی دانشگاه بیرجند برگزار شد.