اخذ مجوز قطعی رشته کارشناسی طراحی و چاپ پارچه گروه هنر

۰۴ خرداد ۱۴۰۰ | ۱۶:۲۸ کد : ۱۳۱۸۷ اخبار برگزیده اخبار ستادی
شورای گسترش و برنامه‌ریزی آموزش عالی با پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی رشته طراحی و چاپ پارچه به صورت حضوری ، توسط دانشگاه بیرجند موافقت کرد.
اخذ مجوز قطعی رشته کارشناسی طراحی و چاپ پارچه گروه هنر

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، دکتر محمدعلی رستمی نژاد رئیس گروه برنامه ریزی و توسعه آموزشی دانشگاه با بیان این خبر افزود: دفتر گسترش موافقت قطعی خود را نسبت به اخذ دانشجو در رشته طراحی و چاپ پارچه در مقطع کارشناسی اعلام کرد. وی همچنین افزود: ‏رشته طراحی و چاپ پارچه با توجه به سیاست های کلان توسعه رشته ها صورت گرفته است و مبتنی بر برنامه راهبردی ‏دانشگاه و دانشکده هنر در سال 1404 است.
وی خاطر نشان کرد: دانشگاه بیرجند از مهرماه سال جاری در رشته‌ مذکور پذیرش دانشجو ‏خواهد داشت.‏ دکتر رستمی نژاد ضمن تبریک کسب این موفقیت به خانواده دانشگاه بیرجند از تلاش‌های همکاران دانشکده هنر بابت پیگیری‌ها و نوشتن طرح‌ توجیهی ایجاد رشته تقدیر و تشکر کرد.