از سوی بنیاد الکساندر فون هامبولت آلمان انجام شد؛

اعطای گرنت پژوهشی به عضو هیأت علمی دانشکده هنر دانشگاه بیرجند

۰۴ تیر ۱۴۰۰ | ۱۷:۳۸ کد : ۱۳۴۹۹ اخبار برگزیده اخبار ستادی
گرنت پژوهشی از سوی بنیاد الکساندر فون هامبولت آلمان  به عضو هیأت علمی دانشکده هنر دانشگاه بیرجند اعطا شد.
اعطای گرنت پژوهشی به عضو هیأت علمی دانشکده هنر دانشگاه بیرجند

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، دکتر هما مالکی، عضو هیأت علمی گروه آموزشی فرش دانشکده هنر دانشگاه بیرجند، برنده گرنت پژوهشی الکساندر فون هامبولت آلمان شد. این گرنت پژوهشی توسط بنیاد الکساندر فون هامبولت (Alexander von Humboldt Foundation) و در قالب فلوشیپ تحقیقاتی جورج فارستر برای پژوهشگران با تجربه (Georg Forster Research Fellowship Programme for Experienced Researchers) به دکتر هما مالکی اعطا گردیده است. در قالب این فلوشیپ، یک پروژه تحقیقاتی با عنوان "تولید و مشخصه سازی نخ با ویژگی حافظه شکلی" با همکاری دانشکده مهندسی نساجی دانشگاه آخن (RWTH Aachen University)  آلمان به انجام خواهد رسید.
بنیاد الکساندر فون هومبولت از سال ۱۹۵۳ میلادی فعالیت خود را آغاز کرده و تاکنون محققان برجسته از کشور‌های مختلف در حوزه بین المللی از حمایت این بنیاد بهره‌مند بوده‌اند، تا جایی که ۵۱ نفر از برندگان جایزه نوبل در رشته‌های مختلف از این بنیاد نیز بورسیه تحقیقاتی دریافت کرده‌اند. هدف اصلی این بنیاد ایجاد شبکه‌ای فعال و پویا از پژوهشگران سراسر جهان است به گونه‌ای که برقراری ارتباط علمی بین دانشمندان برجسته دنیا و محققان آلمانی را در عالی‌ترین سطح حمایت کند. علاقه‌‌مندان می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد برنامه‌‌های حمایتی این بنیاد به وبسایت آن به آدرس https://www.humboldt-foundation.de/en مراجعه نمایند.