قرارگیری نام دو عضو هیأت علمی دانشگاه بیرجند در لیست دو درصد پژوهشگران برتر دنیا

۱۰ آبان ۱۴۰۰ | ۱۰:۵۳ کد : ۱۵۱۷۳ اخبار برگزیده اخبار دانشکده‌ها اخبار ستادی
براساس جدیدترین رتبه بندی اعلام شده توسط دانشگاه استنفورد، دو عضو هیأت علمی دانشگاه بیرجند در بین ۲ درصد دانشمندان برتر جهان در سال ۲۰۲۰قرار گرفتند.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، براساس پژوهشی که توسط دانشمندان دانشگاه استنفورد بر روی داده‌های اسکوپوس انجام شده است، فهرست ۱۰۰ هزار دانشمند پر استناد در تمامی رشته‌ها و نیز ۲ درصد برتر حوزه‌های علمی شناسایی و معرفی شدند.
طبق جدیدترین رتبه‌بندی اعلامی، دکتر سوسن صادقی‌بجد، عضو هیأت علمی گروه آموزشی شیمی دانشکده علوم دانشگاه بیرجند و دکتر حسین بارانی، عضو هیأت علمی گروه آموزشی  فرش دانشکده هنر دانشگاه بیرجند در فهرست دو درصد دانشمندان برتر دنیا در سال 2020قرار گرفتند.
این پژوهش، دانشمندان را در پنج حوزه موضوعی اصلی، ۲۲ حوزه موضوعی فرعی و ۱۷۶ رشته بر اساس شاخص های استنادی استاندارد طبقه‌بندی کرده است. همچنین شرط ورود پژوهشگران به فرآیند رتبه‌بندی انتشار حداقل پنج مقاله بود که در مجموع تقریباً هشت میلیون دانشمند مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفتند که در لیست نهایی علاوه بر صد هزار نفر برتر، دو درصد برتر هر حوزه موضوعی نیز به فهرست اضافه شد.
گفتنی است؛ فهرست اسامی منشتر شده دانشمندان ۲درصد برتر جهان به آدرس اینترنتی https://elsevier.digitalcommonsdata.com/datasets/btchxktzyw/3 قابل دسترسی می‌باشد.

آخرین ویرایش۲۵ آبان ۱۴۰۰