ریاست دانشکده هنر منصوب شد

۱۹ آذر ۱۴۰۲ | ۱۳:۱۶ کد : ۲۶۲۲۴ اخبار ستادی
براساس حکمی از سوی دکتر  احمد لامعی‌گیو، رئیس دانشگاه بیرجند، دکتر حسین بارانی، عضو هیأت علمی گروه آموزشی فرش دانشگاه به مّدت دو سال به سمت رئیس دانشکده هنر منصوب شد.
ریاست دانشکده هنر منصوب شد

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در این حکم آمده است؛ نظر به شایسـتگی‌های علمی و مدیریتی و آراستگی به اخلاق حسنه و پایبندی به ارزش‌های دینی و ولایتمداری، به موجب این ابلاغ به مّدت دو سال به سـمت ریاست دانشکده هنر منصوب می‌شویـد.
امید است در سایه الطاف خداوند سـبحان و تدابیر لازمه، بتوانیـد گـام‌های مؤّثر و مفیدی در زمینه تحول در علوم انسانی و هنر اسلامی ایرانی و فراهم کردن فرصت‌هـای منـاسب برای گسترش رشته‌های جدید و تحصیلات تکمیلی و تعامل سازنده با اساتید دانشکده برداشته و در راستای سند اسلامی شدن دانشگاه‌ها و تحّقق بیانیه گام دو انقلاب و سند راهبردی دانشگاه، توفیق روزافزون یابید.
دکتر حسین بارانی، دانشیار گروه آموزشی فرش دانشکده هنر است. ایشان در سال 1390 مدرک دکتری تخصصی خود را در رشته مهندسی نساجی- شیمی نساجی و علوم الیاف از دانشگاه صنعتی امیرکبیر کسب کرد.