برگزاری مراسم تکریم و معارفه مدیرگروه آموزشی فرش

۲۹ بهمن ۱۳۹۸ | ۰۸:۵۰ کد : ۷۰۴۵ اخبار ستادی
مراسم تکریم و معارفه دکتر آرزو پایدارفرد مدیر گروه آموزشی فرش امروز سه‌شنبه ۲۹ بهمن۱۳۹۸ در محل معاونت آموزشی برگزار شد.
برگزاری مراسم تکریم و معارفه مدیرگروه آموزشی فرش

مراسم تکریم و معارفه مدیرگروه آموزشی فرش با حضور دکتر محسن آیتی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی، دکتر محسن فرشاد رئیس دفتر حوزه ریاست، دکتر مفید شاطری مدیر نظارت و ارزیابی، دکتر محمد خراشادی‌زاده مدیر برنامه، بودجه و تشکیلات و دکتر حسین بارانی رئیس دانشکده هنر امروز سه‌شنبه 29 بهمن1398 در محل معاونت آموزشی برگزار شد.
در این مراسم دکتر آیتی ضمن تأکید بر بروز‌رسانی برنامه های درسی و آموزشی در جهت اشتغال‌پذیری دانشجویان، ارتباط مستمر با دانشجویان، جهت دهی پایان‌نامه‌ها به سمت رفع مشکل از جامعه و اشراف کامل بر مقررات آموزشی، از زحمات محمدامین حاجی زاده تقدیر و برای دکتر پایدارفرد آرزوی موفقیت کرد.

آخرین ویرایش۲۹ بهمن ۱۳۹۸