انتصاب رئیس مرکز مشاوره و توانمندسازی دانشگاه

۱۶ مرداد ۱۴۰۰ | ۰۸:۰۶ کد : ۱۳۹۳۳ اخبار ستادی
براساس ابلاغی از سوی دکتر خامسان، رئیس دانشگاه بیرجند، دکتر هادی صمدیه کارشناس مشاوره و راهنمایی دانشجویی به مدت دوسال به عنوان رئیس مرکز مشاوره و توانمندسازی منصوب شد.
انتصاب رئیس مرکز مشاوره و توانمندسازی دانشگاه

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در حکم صادره از سوی دکترخامسان آمده است؛ بنا به پیشنهاد معاون محترم دانشجویی دانشگاه و نظر به مراتب تعهد، تجارب و شایستگی‌های علمی و اجرایی جناب‌عالی، به موجب این ابلاغ به مدت دو سال به عنوان رئیس مرکز مشاوره و توانمند سازی منصوب می‌شوید. اطمینان دارم با اتکال به خداوند سبحان و بهره‌گیری از مشـارکت و همفکری همکـاران دانشـگاهی منشاء خـدمات ارزنـدهای خواهیـد بود. کامیابی روزافزون جناب‌عالی و اعتلای جایگاه دانشگاه بیرجند را آرزومندم.
دکتر هادی صمدیه کارشناس مشاوره و راهنمایی دانشجویی دانشگاه است. وی مدرک دکتری روان‌شناسی تربیتی خود را از دانشگاه فردوسی کسب کرد. کسب رتبه 29 کشوری در کنکور سراسری دکتری، برگزیده گروه روان‌شناسی تربیتی در مقطع کارشناسی ارشد (در دانشگاه تهران، با معدل 18:80)، کسب رتبه 6 کشوری در کنکور سراسری کارشناسی ارشد، دانشجوی ممتاز(رتبه اول) گروه روان‌شناسی مشاوره و تربیتی در مقطع دکتری(دانشگاه فردوسی مشهد، با معدل 19:80)، مدرس مدعو نمونه دانشگاه بیرجند ( سال 1399)،  دستیار پژوهشی گروه روان‌شناسی مشاوره و تربیتی دانشگاه فردوسی مشهد ( سال 98 و 99 )،  فعال اجتماعی منتخب عرصه مبارزه با مواد مخدر استان خراسان جنوبی (سال 1399)،  هشت سال ارائه خدمات مشاوره و روان درمانی،  چاپ بیش از 18 مقاله پژوهشی، مجری یک طرح پژوهشی و همکاری در چندین طرح تحقیقاتی، ترجمه دو جلد کتاب روان‌شناسی تربیتی،  تدریس در بیش از 60 کارگاه آموزشی ویژه دانشجویان، والدین، کارکنان، زندانیان و خانواده های آنان،  مجری بیش از 50 کارگاه استانی و منطقه‌ای (از سال 1394 تا کنون)،  تسلط به زبان انگلیسی و  نرم‌افزارهای آماری (SPSS,AMOS,LISREL,PLS, MAXQDA) بخشی از سوابق علمی، اجرایی و پژوهشی ایشان است.

آخرین ویرایش۱۶ مرداد ۱۴۰۰