بازدید رئیس دانشگاه ومعاون پژوهش، فناوری و نوآوری از مراحل تولید ژل ضدعفونی

۲۵ تیر ۱۳۹۹ | ۱۴:۵۳ کد : ۸۹۰۷ اخبار ستادی
دکتراحمد خامسان رئیس دانشگاه به همراه دکتر حمیدرضا نجفی معاون پژوهش، فناوری و نوآوری دانشگاه از مراحل تولید ژل الکلی ضدعفونی‌کننده دست در دانشگاه بیرجند بازدید کردند.
بازدید رئیس دانشگاه ومعاون پژوهش، فناوری و نوآوری از مراحل تولید ژل ضدعفونی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، دکتراحمد خامسان رئیس دانشگاه به همراه دکتر حمیدرضا نجفی معاون پژوهش، فناوری و نوآوری ظهر امروز چهارشنبه 25 تیر 1399 از مراحل تولید ژل الکلی ضدعفونی‌کننده دست در دانشگاه بیرجند بازدید کردند.
در این بازدید دکتر علی زراعتکارمقدم مدیر شبکه آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌های دانشگاه بیرجند ضمن بیان مراحل تولید ژل الکلی ضدعفونی‌کننده دست به موانع و روش‌های تولید انبوه این ژل اشاره کرد و در ادامه دکتر خامسان جهت رفع مشکلات و تولید انبوه قول مساعد داد.
شایان ذکراست؛ در مرحله اول تولید ژل الکلی ضدعفونی‌کننده دست، تعداد 2000 عدد بطری 125 سی سی تولید و به برخی از نهادهای حمایتی و اقشار کم درآمد اهدا می‌گردد.