پیام رئیس دانشگاه بیرجند به مناسبت نهمین سالگرد درگذشت پروفسور محمدحسن گنجی

۲۹ تیر ۱۴۰۰ | ۱۲:۵۱ کد : ۱۳۷۸۸ اخبار برگزیده اخبار ستادی
دکتر احمد خامسان رئیس دانشگاه بیرجند طی پیامی به مناسبت سالگرد پروفسور محمدحسن گنجی، یاد و خاطر ایشان را گرامی‌ داشت.
پیام رئیس دانشگاه بیرجند به مناسبت نهمین سالگرد درگذشت پروفسور محمدحسن گنجی

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، دکتر احمد خامسان رئیس دانشگاه بیرجند طی پیامی به مناسبت سالگرد پروفسور محمدحسن گنجی مؤسس دانشگاه بیرجند، یاد و خاطر ایشان را گرامی‌داشت.
متن پیام به شرح ذیل می‌باشد:

بسم‌الله الرحمن الرحیم
بیست و نهم تیرماه سالروز درگذشت یکی  از بهترین فرزندان ایران اسلامی است که قلب خود را به تعلیم و تعلم پیوند زده بود و پیوسته به شاگردان متذکر می‌شد که در جغرافیای سیادت دنیوی و سعادت معنوی «کوه مشکلات بر سر راه، بزرگ است اما اراده شما بزرگ‌تر. راه پیچیده است، ولی فکر شما پیچیده‌تر.»  دلبستگی و تعلق خاطر پروفسور محمد حسن گنجی بنیان‌گذار دانش جغرافیای نوین و هواشناسی در ایران به پرورش علمی و اخلاقی دانشجویان وتلاش برای شکوفایی و بالندگی استعدادهای بالقوه فرزندان برومند وطن در کنار سخت کوشی، آزادگی و عزّت نفس، او را به مثابه یک استاد فرهیخته در عرصه علم  و اخلاق  جاودانه ساخت. بی‌شک استان خراسان جنوبی مرهون زحمات افرادی همچون دکتر  گنجی می‌باشد که با تأسیس و راه‌اندازی دانشگاه بیرجند گامی مهم در جهت رشد علمی استان و کشور برداشته است و هرگز تلاش‌ها و مجاهدت‌های وی از یاد و خاطر مردمان این سرزمین به ویژه دانشگاهیان دانشگاه بیرجند پاک نخواهد شد. روحش شاد و یادش گرامی باد.

احمد خامسان
رئیس دانشگاه بیرجند