پیام تسلیت رئیس دانشگاه بیرجند در پی درگذشت پدر دانشجوی شهید دانشگاه شهید سیدمحمود حسینی ایمنی

۱۵ تیر ۱۴۰۰ | ۱۲:۱۴ کد : ۱۳۶۴۰ اخبار برگزیده اخبار ستادی
دکتر احمد خامسان رئیس دانشگاه بیرجند طی پیامی درگذشت پدر دانشجوی شهید دانشگاه شهید سیدمحمود حسینی ایمنی را تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، دکتر احمد خامسان رئیس دانشگاه بیرجند طی پیامی درگذشت حاج سیدحسن حسینی ایمنی پدر دانشجوی شهید دانشگاه شهید سیدمحمود حسینی ایمنی را تسلیت گفت.

متن پیام به شرح ذیل می باشد:

بسم رب الشهداء و الصدیقین

صلابت و شکیبایی پدران و مادران شهدای معزز که فرزندان خود را در راه رضای خدا و سربلندی نظام مقدس جمهوری اسلامی، برای آرامش و آسایش ما نثار کردند در وصف نمی‌گنجد و کلمات قادر به ستودن صبر جمیل آنها نیست.

درگذشت اسوه صبر و ایثار، مرحوم "حاج سیدحسن حسینی ایمنی" پدر بزرگوار دانشجوی دانشگاه بیرجند شهید معزز "سیدمحمود حسینی ایمنی"  موجب تألم و تاثر خاطر فراوان شد.

اینجانب مصیبت وارده را به خانواده‌ های محترم و سوگوار حسینی ایمنی، خانواده‌های معظم شهدا تسلیت عرض نموده و از خداوند متعال برای آن مرحوم رحمت و مغفرت و برای بازماندگان صبر جمیل و اجر جزیل مسئلت می نمایم.
به فصل الهی روح بلند آن مرحوم در جوار فرزند شهیدشان قرین رحمت ربوبی و یاد و خاطره ایشان بر لوح دل ها ماندگار خواهد ماند. انشالله