دیدار اعضای بنیاد حامیان دانشگاه با سرپرست دانشگاه بیرجند

۲۵ بهمن ۱۴۰۰ | ۱۲:۳۶ کد : ۱۷۲۴۰ اخبار برگزیده اخبار ستادی
اعضای بنیاد حامیان دانشگاه بیرجند طی دیداری با دکتر لامعی‌گیو انتصاب ایشان را به سمت سرپرست دانشگاه بیرجند تبریک گفتند.
دیدار اعضای بنیاد حامیان دانشگاه با سرپرست دانشگاه بیرجند

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، رئیس هیأت مدیره، مدیرعامل و اعضای بنیاد حامیان دانشگاه بیرجند روز یکشنبه 24 بهمن 1400 با دکتر لامعی‌گیو دیدار کردند.
در این جلسه ضمن  تبریک انتصاب دکتر لامعی‌گیو به سمت سرپرست دانشگاه بیرجند، گزارشی از عملکرد بنیاد  حامیان دانشگاه بیرجند ارائه شد.
در این جلسه مهندس سید محمد حسین زینلی رئیس هیات مدیره بنیاد،  دکتر غلامرضا زمانی نایب رئیس هیأت مدیره، مهندس علیرضا صمدزاده مدیرعامل بنیاد، مهندس علی اکبر فلاحی، مهندس احمد حاجی‌زاده، مهندس حسین صباغ، دکتر علیرضا احسانبخش، دکتر اسدا... زنگویی و خانم بتول می‌خوش حضور داشتند.
در پایان دکتر احمد لامعی سرپرست دانشگاه بیرجند از تلاش های بنیاد حامیان دانشگاه بیرجند تشکر و قدردانی کرد.