جلسه دانشجویان بین الملل با سرپرست دانشگاه بیرجند

۰۶ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۱:۴۷ کد : ۱۸۱۲۳ اخبار برگزیده اخبار ستادی
جلسه نمایندگان دانشجویان کشور افغانستان با حضور دکتر احمد لامعی‌گیو، سرپرست دانشگاه بیرجند، دکتر سیدمرتضی موسوی، معاون دانشجویی، دکتر محمود حاجیانی، رئیس گروه همکاری‌های علمی بین المللی دانشگاه روز دوشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۱ در محل اتاق جلسات حوزه ریاست برگزار شد.
جلسه دانشجویان بین الملل با سرپرست دانشگاه بیرجند

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در این جلسه جمعی از دانشجویان افغانستانی به نمایندگی از سایر دانشجویان با تبریک انتصاب دکتر لامعی به سمت سرپرست دانشگاه بیرجند مطالبات خود را شامل؛ خوابگاه متأهلین، بورسیه تحصیلی، بورسیه به خواهران، امکان ادامه تحصیل مجازی برای دانشجویان ساکن در کشور افغانستان و حمایت از استعدادهای درخشان را ارائه کردند.
در ادامه جلسه دکتر موسوی ضمن برشمردن خدمات رفاهی به اقدامات انجام شده در سراهای دانشجویی پرداخت.
دکتر حاجیانی نیز به اهم اقدامات انجام شده در این گروه را نام برد که از آن جمله می‌توان به دریافت ویزا و اقامت، بوسیه تحصیلی، پیگیری و مکاتبات با سفارت افغانستان را برشمرد. دکتر لامعی پس از استماع سخنان نمایندگان دانشجویان قول مساعد برای بررسی و مساعدت در مورد خصوص موضوعات مطرح شده را داد.