دیدار فرماندار و اعضای شورای شهر سرایان با سرپرست دانشگاه بیرجند

۱۷ خرداد ۱۴۰۱ | ۱۳:۵۸ کد : ۱۸۹۲۸ اخبار برگزیده اخبار ستادی
فرماندار و اعضای شورای شهر سرایان امروز سه‌شنبه ۱۷ خرداد ۱۴۰۱ با سرپرست دانشگاه بیرجند در محل سالن شکوه شرق دیدار کردند.
دیدار فرماندار و اعضای شورای شهر سرایان با سرپرست دانشگاه بیرجند

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در این مراسم که با حضور اعضای هیأت رئیسه دانشگاه بیرجند و فرماندار و رئیس و اعضای شورای شهر سرایان برگزار شد؛ دکتر لامعی با خیرمقدم به میهمانان گرانقدر این مراسم، به تاریخچه تأسیس و وضعیت فعلی آموزشکده کشاورزی سرایان را تشریح کرد.
دکتر سید یاسر رضوی حیدری فرماندار شهرستان سرایان، دانشگاه را محور توسعه دانست و گفت: بسیاری از طرح های توسعه ای در منطقه برمبنای حضور دانشجو انجام می‌شود. وی با برشمردن تاریخچه آموزشکده کشاورزی سرایان ادامه داد: حضور دانشگاه در یک شهرستان می‌تواند منشا اثر و خیر و برکت در منطقه باشد.
در ادامه رئیس و اعضای شورای شهر سرایان نقطه نظرات خود را در مورد آموزش عالی در منطقه بیان نمودند. همچنین مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی، معاون پژوهش و فناوری، معاون فرهنگی و اجتماعی و معاون اداری و مالی به سخنرانی پرداختند.