برگزاری جلسه شورای هم‌اندیشی اساتید

۳۱ خرداد ۱۴۰۱ | ۱۲:۴۴ کد : ۱۹۱۶۰ اخبار برگزیده اخبار ستادی
جلسه شورای هم‌اندیشی اساتید دانشگاه بیرجند با حضور اعضا و مسئولین دانشگاه برگزار شد.
برگزاری جلسه شورای هم‌اندیشی اساتید

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در ابتدای جلسه دکتر سیدهمایون فرهنگ‌فر دبیر شورای هم‌اندیشی اساتید ضمن خیر مقدم و تسلیت شهادت عارف مجاهد دکتر مصطفی چمران، به ارائه گزارش کوتاهی از روند برگزاری طرح ضیافت اندیشه در سال 1400 پرداخت.
سپس حجت الاسلام و المسلمین محمدعلی جعفری، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ضمن تشکر از حضور مسئولین در جلسه گزارشی از برگزاری طرح اندیشه در ادوار گذشته بیان داشت و افزود: با توجه به اینکه دانشجویان بیش از دوسال از محیط دانشگاه بدور بوده‌اند بعضاً با حقوق دانشگاهی، شیوه پوشش دانشگاهی و... آشنایی ندارند و همچنین ممکن است برخی اساتید تمایل داشته باشند شیوه امر به معروف در هنگام مواجهه با آن دانشجویان را بدانند لذا پیشنهاد گردید دوره‌هایی در این طرح مدنظر قرارگیرد که دغدغه‌های فوق در آن گنجانده شود و از اساتید مجرب از قبیل حجه الاسلام و المسلمین توانایی که بازخورد های جالبی از شیوه تدریسشان دریافت گردیده، استفاده گردد. سپس سایر اعضاء جلسه به بحث و تبادل نظر پرداختند.