آیین تکریم و معارفه معاون مدیر امور آموزشی و رئیس اداره تحصیلات تکمیلی برگزار شد

۱۴ تیر ۱۴۰۱ | ۱۴:۰۱ کد : ۱۹۳۵۱ اخبار برگزیده اخبار دانشکده‌ها اخبار ستادی
آیین تکریم از رئیس اداره تحصیلات تکمیلی، معاون مدیر امور آموزشی و مسئول آموزش‌های مجازی و معارفه معاون مدیر آموزشی و رئیس اداره تحصیلات تکمیلی دانشگاه صبح روز سه­‌شنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۱ با حضور سرپرست دانشگاه، سرپرست معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی و مدیران حوزه آموزش در محل سالن رسانه دانشگاه برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، مراسم تقدیر از خدمات دکتر خطیبی‌نیا، رئیس سابق اداره تحصیلات تکمیلی، دکتر مرتضی قربانی، معاون سابق مدیر امور آموزشی و مهندس صادق پاسبان، مسئول سابق آموزش‌های مجازی و معارفه دکتر عباس محمدی به سمت معاون مدیر امور آموزشی و دکتر علی بهنام‌فرد به سمت رئیس اداره تحصیلات تکمیلی دانشگاه امروز سه­‌شنبه 14 تیر 1401 برگزار شد.
در این مراسم، سرپرست دانشگاه بیرجند از تلاش‌های خستگی ناپذیر و خدمات ارزنده مدیران و به ویژه رئیس اداره تحصیلات تکمیلی، معاون مدیر امور آموزشی و مسئول آموزش‌های مجازی دانشگاه تقدیر کرد و با تشکر از قبول زحمت توسط دکتر بهنام فرد و دکتر عباس محمدی ابراز امیدورای کرد: با استفاده از تجربیات و اندیشه‌ها در این دو حوزه شاهد تحولات اساسی باشیم.
 در ادامه دکتر حسینی‌واشان سرپرست معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی ضمن عرض خدا قوت به کلیه مدیران پرتلاش حوزه آموزش و تشکر زحمات دکتر خطیبی نیا در سمت رئیس اداره تحصیلات تکمیلی و دکتر قربانی در سمت معاون مدیر آموزشی و برای دکتر بهنام فرد و دکتر محمدی آرزوی توفیق در مسئولیت جدید کرد. دکتر حسینی­‌واشان در ادامه سخنانش به رعایت نظم آموزشی توسط کلیه همکاران تأکید کرد. در این مراسم از زحمات دکتر محسن خطیبی‌نیا رئیس سابق اداره تحصیلات تکمیلی و دکتر مرتضی قربانی معاون سابق مدیریت آموزشی و مهندس صادق پاسبان مسئول آموزش‌های الکترونیکی و مجازی دانشگاه با اهدای لوح سپاس تقدیر به‌عمل آمد.
شایان ذکر است؛ براساس احکام جداگانه‌ای از سوی دکتر لامعی‌گیو، سرپرست دانشگاه بیرجند، دکتر علی بهنام‌فرد عضو هیأت ­علمی گروه مهندسی معدن بعنوان رئیس اداره تحصیلات ­تکمیلی و دکتر عبّاس محمدی عضو هیأت­ علمی گروه گیاه پزشکی به‌عنوان معاون مدیر امور آموزشی دانشگاه منصوب شدند.