چهارمین جلسه شورای فرهنگی و اجتماعی دانشگاه برگزار شد

۱۶ تیر ۱۴۰۱ | ۱۳:۲۳ کد : ۱۹۴۰۰ اخبار برگزیده اخبار ستادی
چهارمین جلسه شورای فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، در روز چهارشنبه ۱۵ تیر ۱۴۰۱، از ساعت ۱۰ صبح، در اتاق جلسات ریاست دانشگاه برگزار شد.
چهارمین جلسه شورای فرهنگی و اجتماعی دانشگاه برگزار شد

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، چهارمین جلسه شورای فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، در روز چهارشنبه، مورخ 15/4/1401، از ساعت 10 صبح، در اتاق جلسات ریاست دانشگاه، با تلاوت آیاتی از کلام‌ا... مجید آغاز شد. در ابتدای جلسه دکتر احمد لامعی سرپرست دانشگاه، ضمن عرض خوش‌آمدگویی به حاضران، توضیحاتی را در خصوص فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی ارائه کرد. سپس دکتر حسین فرزانه‌پور سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، دستور کار جلسه را قرائت و پس از بحث و تبادل نظر اعضا، تصمیمات لازم اتخاذ گردید. موضوعات مطرح شده در جلسه فوق، بحث و تبادل نظر در خصوص برگزاری اردوی راهیان نور شمال غرب و غرب، بازدید از رصدخانه دکتر مجتهدی، انتخاب اعضای جدید کمیته ناظر بر نشریات دانشجویی، تفاهم نامه همکاری میان دانشگاه بیرجند و کتابخانه عمومی استان، اعزام دانشگاهیان به مراسم اربعین حسینی و ... بود.