سرپرست دانشگاه بیرجند به همراه مجمع نمایندگان استان با وزیر علوم، تحقیقات و فناوری دیدار کرد

۰۲ شهریور ۱۴۰۱ | ۱۶:۰۹ کد : ۱۹۷۸۸ اخبار برگزیده اخبار ستادی
مجمع نمایندگان استان خراسان جنوبی به همراه سرپرست دانشگاه بیرجند با وزیر علوم، تحقیقات و فناوری دیدار کردند.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در دیدار مجمع نمایندگان استان خراسان جنوبی و سرپرست دانشگاه بیرجند که در محل دفتر وزارتی برگزار شد، مباحث مختلفی مربوط به حوزه های علمی و دانشگاهی استان مطرح و کمبود‌ها، نقص‌ها و درخواست‌های استان بیان شد؛ که وزیر علوم برای توسعه و بهبود شرایط دانشگاهی استان قول‌ مساعد دادند.
نماینده مردم نهبندان و سربیشه در مجلس شورای اسلامی در خصوص این دیدار گفت: در دیدار با وزیر علوم تحقیقات و فناوری، موضوع راه اندازی سالن چند منظوره دانشگاه فنی و حرفه‌ای واحد خواهران در دو شهرستان نهبندان و سربیشه پیگیری شد.
او با اشاره به اینکه در گذشته واحد پسران دانشگاه فنی و حرفه‌ای در نهبندان راه اندازی شده است، افزود: با راه اندازی دانشگاه فنی و حرفه ای، بانوان نیز مشابه پسران امکان ادامه تحصیل در این دانشگاه را خواهند داشت.
همچنین رئیس مجمع نمایندگان استان گفت: علاوه بر این که وزیر علوم در آینده‌ای نزدیک به خراسان جنوبی سفر خواهد کرد، مقرر شد در اعتبارات و بودجه‌ها نیز توجه ویژه‌ای به این استان داشته باشند.