دیدار سرپرست دانشگاه بیرجند با مشاور رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور

۰۸ شهریور ۱۴۰۱ | ۱۲:۰۷ کد : ۱۹۸۶۴ اخبار برگزیده اخبار ستادی
دکتر لامعی؛ سرپرست دانشگاه بیرجند به همراه دکتر ایزدخواه نماینده مردم تهران(اسلامشهر / تهران / ری / شمیرانات) در مجلس شورای اسلامی، با مهندس جغتایی؛ مشاور رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور دیدار کرد.
دیدار سرپرست دانشگاه بیرجند با مشاور رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در دیدار سرپرست دانشگاه بیرجند با مشاور رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور که در تهران برگزار شد، قسمتی از طرح‌های عمرانی و اعتبارات آنها بویژه طرح‌ها و مصوبات سفر استانی ریاست جمهوری پیگیری گردید.
 مهندس جغتایی تأکید کرد: برای همیاری با دانشگاه بیرجند، قسمتی از اعتبارات سال 1401 طرح‌‌های عمرانی مصوبات سفر استانی ریاست جمهوری(در شهریورماه 1400)، در انتهای سال 1400 به دانشگاه بیرجند پرداخت شده است. همچنین در سال جاری نیز تلاش خواهد شد دانشگاه بیرجند بطور ویژه مورد توجه قرار گیرد.