امام جمعه و اعضای شورای شهر سرایان با رئیس دانشگاه بیرجند دیدار کردند

۲۵ مهر ۱۴۰۱ | ۱۶:۰۲ کد : ۲۰۵۲۲ اخبار برگزیده اخبار ستادی
حجت الاسلام غلامرضا مرتضایی‌نیا امام جمعه سرایان به همراه اعضای شورای شهر سرایان روز دوشنبه ۲۵ مهر ۱۴۰۱ در محل سالن شکوه شرق با رئیس دانشگاه بیرجند دیدار کردند.
امام جمعه و اعضای شورای شهر سرایان با رئیس دانشگاه بیرجند دیدار کردند

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، دیدار حجت الاسلام غلامرضا مرتضایی‌نیا امام جمعه سرایان و اعضای شورای شهر سرایان با رئیس دانشگاه بیرجند با حضور مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، معاونین اداری و مالی، آموزشی و تحصیلات تکمیلی و دانشجویی، رئیس پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست  برگزار شد.
در ادامه حجت الاسلام غلامرضا مرتضایی‌نیا امام جمعه سرایان و اعضای شورای شهر سرایان نقطه نظرات خود را در مورد آموزش عالی در منطقه بیان نمودند. همچنین مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی، معاون دانشجویی، معاون اداری و مالی به سخنرانی پرداختند.

آخرین ویرایش۲۵ مهر ۱۴۰۱