مراسم یادبود شهدای حادثه تروریستی حرم مطهر حضرت احمد بن موسی الکاظم (ع) شاهچراغ در دانشگاه بیرجند برگزار شد

۰۷ آبان ۱۴۰۱ | ۱۴:۳۳ کد : ۲۰۷۰۱ اخبار برگزیده اخبار ستادی
مراسم یادبود شهادت مظلومانه تعدادی از هموطنان در حمله تروریستی به زائران حرم مطهر حضرت احمد بن‌ موسی(ع) "شاهچراغ" با حضور جمعی از اعضای هیأت علمی، کارمندان، دانشجویان معاونین، مدیران و مسئولان دانشگاه بیرجند روز شنبه ۷ آبان ۱۴۰۱ بعد از نماز جماعت ظهر و عصر در مسجد امام جعفرصادق(ع) برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در مراسم یادبود شهادت مظلومانه تعدادی از هموطنان عزیز در حمله تروریستی به زائران حرم مطهر حضرت احمد بن‌ موسی(ع) "شاهچراغ"، سرهنگ مزگی‌نژاد از تحلیلگران مسائل سیاسی روز با اشاره به شرایط بوجود آمده پس از انقلاب اسلامی و ایجاد امنیت در کشور برای تحقق آرمان‌ها و دستاوردهای انقلاب اسلامی، گفت: در طول این چهار دهه تلاش‌های فراوانی در حوزه‌های مختلف من جمله حوزه نظامی و حوزه علمی انجام شده است. وی گفت: ایجاد بحران برای امنیت کشور سم مطلق است؛ از پیروزی انقلاب اسلامی بحران‌های مختلفی را پشت سر گذاشتیم، در ده سال اول انقلاب جنگ سخت را بر کشور تحمیل کردند و دهه دوم انقلاب اسلامی جنگ نیمه سخت و بحران داخلی و تجزیه طلبی را شکل دادند. دهه سوم انقلاب اسلامی از سال 1380 تا 1390 با جنگ نرم و تهاجم و شبیخون فرهنگی به دشمنی خود ادامه دادند. وی با اعلام اینکه در مدیریت عرصه نظامی حضرت امام خمینی(ره) جبهه سخت و بحران را به فرصت تبدیل کردند و همین مسیر را مقام معظم رهبری(مدظله العالی) در سال 1378 و 1388 مدیریت کردند،گفت: دشمن در دهه چهارم انقلاب اسلامی با جنگ هوشمند به میدان آمده است و در جنگ شناختی بدنبال تأثیر بر افکار است.
نوحه سرایی مداح اهلبیت(ع) کربلایی ابوالفضل ندایی پایان بخش این مراسم بود.