دیدار رئیس و مسئولان دانشگاه بیرجند با خانواده شهید لکزائی در آستانه دهه پنجم انقلاب اسلامی ایران

۲۸ بهمن ۱۳۹۷ | ۲۰:۰۹ کد : ۱۹۳۴ اخبار برگزیده اخبار ستادی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند؛ به مناسبت فرا رسیدن دهه پنجم انقلاب اسلامی ایران، رئیس دانشگاه بیرجند به پاس مجاهدت‌ها و صبوری خانواده معظم شهدا و ایثارگران با خانواده شهید لکزایی دیدار و از همسر شهید(سرکار خانم خراشادیزاده) که از کارکنان دانشگاه بیرجند می باشد تجلیل نمودند.
دکترخامسان در این دیدار گفت: دهه فجر و تقارن آن با ورود به دهه پنجم انقلاب فرصتی مناسب برای تقدیر و تجلیل از ایثار و جانفشانی رزمندگان است که با بذل جان خود ایثار و گذشت را به ما آموختند.
رئیس دانشگاه بیرجند با توجه به رشادت‌ها و جانفشانی‌های شهدای گرانقدرانقلاب اسلامی و وفاداری ملت فهیم و انقلابی گفت: دشمن باید بداند که راه امام (ره) و شهدا همچون چشمه‌ای خروشان است که با زنده نگه داشتن ارزش‌های آن همیشه جوشان خواهد ماند. ایشان در بخش دیگری از سخنانشان از  شهدا به عنوان وارثان اصلی انقلاب یاد کرد و افزود: «این شهدا بودند که با قطره قطره خون خود این انقلاب شکوهمند را مقابل هجمه های دشمنان بیرونی و داخلی بیمه کردند و نگذاشتند خدشه ای به کشور عزیزمان وارد شود.»
دکتر خامسان، کُرنِش ابرقدرت ها را مقابل ملت شریف ایران نشات گرفته از روحیه جهادی و ایثارگری آنان دانست و افزود: «اگر این مقاومت ها و از خودگذشتگی ها برای تثبیت انقلاب به وقوع نمی پیوست به حتم امروز شاهد این همه پیروزی و بالندگی نبودیم.»
وی کسب افتخارات بزرگ علمی و پژوهشی را مدیون شهدا دانست و تصریح کرد: «زیر بنای تولیدات علمی نیز با خون شهیدان، جانبازان و ایثارگران و مقاومت خانواده این عزیزان مقابل مشقت ها و سختی ها شکل گرفت و امروز همه ی ما در مسؤولیتی که داریم خود را مدیون این عزیزان می دانیم.»
حجه الاسلام والمسلمین جعفری مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشکاه بیرجند،  با قدردانی از خانواده های شهدا که با تربیت فرزندان خود با روحیه انقلابی، ادامه دهنده راه شهدا هستند افزود: «امروز ما وظیفه داریم از هیچ خدمتی به این عزیزان فروگذار نکنیم و با تمام جان و دل در خدمت فرزندان شهدا باشیم.»
وی همچنین افزود: عظمت ملت بزرگ ایران را حاصل و ثمره خون شهدا عنوان کرد و گفت: «امنیت و اقتدار کشور مدیون ایستادگی و ثمره خون شهیدایی است که جان خود را در طبق اخلاص نهادند تا امروز دشمن را با یاس و ناامیدی روبه‌رو سازند.»
در این دیدار مدیر گروه امور شاهد و ایثارگران ، سرپرست روابط عمومی دانشگاه، مسئول بسیج کارکنان و مسئول امور خوابگاه ها  نیز حضور داشتند که در پایان با اهدای لوح سپاس از صبر و صلابت خانواده شهید تجلیل به عمل آمد.