۰۷ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۰:۵۶ کد : ۲۰۶۳ اخبار برگزیده اخبار ستادی

مراسم امضای تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه بیرجند و اداره کل ورزش و جوانان خراسان جنوبی به همت ریاست دانشکده علوم ورزشی امروز سه شنبه 7 اسفند 97 با حضور مهران سرپرست مدیرکل ورزش و جوانان استان و دکتر احمد خامسان رئیس دانشگاه بیرجند در محل دانشگاه بیرجند برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، این تفاهم نامه همکاری به منظور توسعه زمینه های همکاری مشترک آموزشی، پژوهشی و ورزشی و استفاده بهینه از ظرفیت های موجود منعقد گردید.
از اهداف این تفاهم نامه می توان به استفاده از پتانسیل های موجود علمی، پژوهشی و ورزشی طرفین به منظور رشد و تعالی دانش، پژوهش و ورزش استان، بهره مندی از امکانت سخت افزاری و نرم افزاری طرفین، برگزاری کارگاه های و دوره های آموزشی علمی و تخصصی، ارائه خدمات مشاوره ای، بهره گیری از توانایی های طرفین، طراحی و برگزاری همایش ها و نشست های علمی، پژوهشی، فرهنگی و ورزشی و تبادل اسناد و داده ها اشاره نمود.
تفاهم نامه مذکور در 9 ماده به مدت یکسال و با قابلیت تمدید مجدد به امضای طرفین رسید.

آخرین ویرایش۰۸ اسفند ۱۳۹۷