در راستای همکاری های دوجانبه صورت پذیرفت؛

امضای تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه بیرجند و اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی

۰۸ اسفند ۱۳۹۷ | ۰۸:۳۴ کد : ۲۰۸۲ اخبار برگزیده اخبار ستادی
مراسم امضای تفاهم نامه همکاری فی مابین دانشگاه بیرجند و اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی محل دانشگاه بیرجند برگزار شد.

مراسم امضای تفاهم نامه همکاری فی مابین دانشگاه بیرجند و اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی، با حضور حسن رمضانی مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان و دکتر احمد خامسان رئیس دانشگاه بیرجند در محل دانشگاه بیرجند برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، این تفاهم نامه همکاری جهت بازسازی، مرمت، بهسازی و احیاء باغ تاریخی امیرآباد منعقد گردید.

تفاهم نامه مذکور در 4 ماده و برای مرمت، بهسازی و احیاء باغ تاریخی امیرآباد به امضای طرفین رسید.