تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه بیرجند و بنیاد برکت منعقد شد

۰۱ دی ۱۴۰۱ | ۱۸:۳۲ کد : ۲۲۰۴۹ اخبار برگزیده اخبار ستادی
تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه بیرجند و بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی(ره) به امضا دکتر احمد لامعی‌گیو، رئیس دانشگاه بیرجند و دکتر مرتضی نیازی، معاون توسعه بنیاد برکت رسید.
تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه بیرجند و بنیاد برکت منعقد شد

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه بیرجند با بنیاد برکت در راستای منویات مقام معظم رهبری و عمل به شعار سال ۱۴۰۱ تولید، دانش‌بنیان و  اشتغال آفرین، تحقق سیاست‌های مدنظر دانشگاه بیرجند نظیر تسهیل چالش‌های فناوران و شرکت‌های دانش بنیان و اخذ تسهیلات مالی منعقد شد.
تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه بیرجند و بنیاد برکت در جلسه‌ای با حضور دکتر لامعی، رئیس دانشگاه بیرجند، دکتر ایزدخواه، عضو هیات امنای دانشگاه‌های استان خراسان جنوبی و نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی و دکتر اکبرپور، معاون پژوهش، فناوری و نوآوری با دکتر مرتضی نیازی، معاون  توسعه بنیاد برکت در تهران منعقد گردید.
حمایت از هسته‌ها و واحدهای فناور مستقر در دانشگاه بیرجند در قالب ۲۰۰ طرح دانش بنیان و دانش محور ذیل دستورالعمل حمایت از طرح‌های دانش‌بنیان و دانش محور بنیاد برکت از مفاد این تفاهم‌نامه است.

آخرین ویرایش۰۱ دی ۱۴۰۱