بازدید رئیس دانشگاه بیرجند و مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان از مرکز مهارت آموزی و مشاوره شغلی دانشگاه

۰۴ دی ۱۴۰۱ | ۱۱:۲۸ کد : ۲۲۱۴۰ اخبار برگزیده اخبار ستادی
به منظور ارتباط هر چه بیشتر دانشگاه بیرجند و فنی و حرفه‌ای استان خراسان جنوبی، صبح امروز یکشنبه ۴ دی ۱۴۰۱، دکتر احمد لامعی‌گیو، رئیس دانشگاه بیرجند به همراه حسن کامرانی‌فرد، مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای خراسان جنوبی و دکتر اکبرپور، معاون پژوهش ، فناوری و نوآوری از مرکز مهارت آموزی و مشاوره شغلی دانشگاه بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان با همراهی دکتر لامعی، رئیس دانشگاه بیرجند و دکتر اکبرپور، معاون پژوهش، فناوری و نوآوری از مرکز مهارت آموزی و مشاوره شغلی دانشگاه بازدید کردند. در این بازدید بر ارتباط هرچه بیشتر این اداره کل با دانشگاه بیرجند تأکید شد.