دیدار رئیس ستاد اقامه نماز خراسان جنوبی و رئیس دانشگاه بیرجند

۰۵ دی ۱۴۰۱ | ۱۴:۴۶ کد : ۲۲۱۵۷ اخبار برگزیده اخبار ستادی
حجت الاسلام والمسلمین حسین کمیلی، رئیس ستاد اقامه نماز استان خراسان جنوبی روز دوشنبه ۵ دی ۱۴۰۱ با دکتر احمد لامعی‌گیو، رئیس دانشگاه بیرجند دیدار کرد.
دیدار رئیس ستاد اقامه نماز خراسان جنوبی و رئیس دانشگاه بیرجند

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، به منظور برنامه‌ریزی برای ارزیابی و اعلام نتایج داوری جشنواره سراسری علمی، پژوهشی، فرهنگی، هنری و ادبی نماز با عنوان فجر تا فجر، رئیس ستاد اقامه نماز خراسان جنوبی با رئیس دانشگاه بیرجند دیدار کرد. این دیدار با حضور حجت الاسلام والمسلمین جعفری،  رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و طاهری مسئول روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان برگزار شد.
حجت الاسلام کمیلی با اعلام دریافت 300 اثر در جشنواره فجر تا فجر گفت: کمیته علمی این جشنواره برعهده دانشگاه بیرجند و ریاست این کمیته را رئیس دانشگاه بیرجند عهده‌دار است.
همچنین رئیس ستاد اقامه نماز استان ضمن اعلام فراخوان بیست و نهمین اجلاس سراسری نماز، گفت: این اجلاس نیز از ابتدای دی‌ماه لغایت 25 دی‌ماه جاری برگزار می‌شود.
در ادامه، دکتر لامعی با اعلام آمادگی دانشگاه بیرجند در کمیته علمی  جشنواره سراسری فجر تا فجر، گفت:  فرآیند داوری آثار ارسالی به کمیته علمی، توسط کمیته داوری انجام خواهد شد.
جشنواره کشوری فجر تا فجر از بهمن 1400 آغاز و تا بهمن‌ماه سال جاری ادامه دارد.