همزمان با سراسر کشور آزمون گروه زبان‌های خارجی در استان خراسان جنوبی برگزار شد

۲۹ دی ۱۴۰۱ | ۱۷:۱۵ کد : ۲۲۴۸۷ اخبار برگزیده اخبار ستادی
همزمان با برگزاری آزمون سراسری در استان خراسان جنوبی، عصر پنجشنبه ۲۹ دی، داوطلبان گروه زبان خارجی در ۱۱ شهرستان استان به رقابت پرداختند.
همزمان با سراسر کشور آزمون گروه زبان‌های خارجی در استان خراسان جنوبی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، رقابت داوطلبان گروه زبان خارجی همزمان با سراسر کشور در استان خراسان جنوبی برگزار شد.
در حوزه آزمونی دانشگاه بیرجند تعداد ۳۸۷ داوطلب شهرستان بیرجند در آزمون زبان‌های خارجی شرکت کردند. در این آزمون تعداد ۲۲۱ نفر زن و ۱۶۶ نفر مرد در دانشکده علوم رقابت کردند.
در حاشیه این آزمون، علی فاضلی‌فرد، فرماندار بیرجند با همراهی دکتر احمد لامعی‌گیو، رئیس ستاد استانی آزمون سراسری در خراسان جنوبی و دکتر سیدجواد حسینی‌واشان، دبیر ستاد استانی آزمونها در خراسان جنوبی از روند برگزاری آزمون در حوزه آزمونی دانشگاه بیرجند بازدید کرد.