دیدار مدیر امور شعب بانک تجارت استان خراسان جنوبی با رئیس دانشگاه بیرجند

۱۵ فروردین ۱۴۰۲ | ۱۴:۴۷ کد : ۲۳۲۹۳ اخبار برگزیده اخبار ستادی
علیرضا حاتمی اصل، مدیر امور شعب بانک تجارت استان خراسان جنوبی روز سه‌شنبه ۱۵ فروردین ۱۴۰۲ با دکتر احمد لامعی‌گیو، رئیس دانشگاه بیرجند دیدار و گفتگو کرد.
دیدار مدیر امور شعب بانک تجارت استان خراسان جنوبی با رئیس دانشگاه بیرجند

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، علیرضا حاتمی اصل، مدیر امور شعب بانک تجارت استان خراسان جنوبی با همراهی حسینی مسئول شعبه بانک تجارت در دانشگاه بیرجند و تنها مدیر روابط عمومی این بانک با رئیس دانشگاه بیرجند دیدار کردند.
مدیر امور شعب بانک تجارت استان خراسان جنوبی در این دیدار ضمن تبریک فرارسیدن سال جدید و ماه ضیافت الهی بر تداوم همکاری بانک تجارت با دانشگاه بیرجند تأکید کرد.
همچنین دکتر لامعی، رئیس دانشگاه بیرجند ضمن تقدیر از اقدامات بانک تجارت، درخواست‌ها و انتظارات دانشگاه را مطرح کرد.
این دیدار با حضور دکتر فرشاد، رئیس دفتر حوزه ریاست و دکتر خلیل نژاد، سرپرست مدیریت روابط عمومی و اطلاع‌رسانی برگزار شد.

آخرین ویرایش۱۵ فروردین ۱۴۰۲